Persoonlijke service
Breed assortiment
Hoge kwaliteit

Servies huren

Toont alle 5 resultaten


Servies huren  in Leeuwarden – Partytentverhuur Leeuwarden

Bij Partytentverhuur Leeuwarden begrijpen we dat het bij grote feesten en bruiloften vaak een uitdaging is om voldoende servies voor al je gasten te hebben. Maar daar hoef je je geen zorgen over te maken! Wij bieden de perfecte oplossing door een breed scala aan serviesgoed te verhuren, zodat je gasten in stijl kunnen genieten van hun maaltijden.

Met het gehuurde servies van Partytentverhuur Leeuwarden hoef je je geen zorgen te maken over afwas en tekorten. Wij zorgen ervoor dat je gasten worden bediend met hoogwaardig servies, zodat jij je kunt concentreren op het creëren van mooie herinneringen.

Serviessets

Bij het huren van servies mag bestek natuurlijk niet ontbreken. Daarom is het ook mogelijk om een bestek set te huren bij Partytentverhuur Leeuwarden.

Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op, dan helpen wij je zo spoedig mogelijk verder.

*Servies graag schoon terug. Indien dit niet mogelijk is, worden er extra kosten in rekening gebracht*

 

Partytentverhuur Leeuwarden is uw partner voor het huren van een partytent in o.a Buitenpost, Burgum, Damwald, De Westereen, Dokkum, Drachten, Dronryp, Feanwalden, Franeker, Gorredijk, Goutum, Grou, Harlingen, Heerenveen, Hurdegaryp, Joure, Kollum, Lemmer, Sneek Sint Annaparochie, Stiens, Surhuisterveen en Wolvega.

Thema's

Contactgegevens

T. 06-19222319
E. info@partytentverhuur-leeuwarden.nl
Ouddeelstraat 21P
8936 AZ, Leeuwarden
KvK: 71797696
BTW: 859390573B01