Persoonlijke service
Breed assortiment
Hoge kwaliteit

Het lekkere weer houdt gelukkig lang aan, dit vraagt dan ook om een overheerlijke barbecue! Een barbecue kan georganiseerd worden voor vrienden, familie, kennissen, collega’s en buurtgenoten. De grootte van een barbecuefeest beïnvloed de voorbereidingen en je organisatietalent. Weet je niet zo goed hoe je dit allemaal moet aanpakken? Lees dan onderstaand artikel waarin wij jou alvast een aantal tips geven.

Uitnodiging

Het klinkt misschien stom maar een uitnodiging versturen is bijna het voornaamste van een barbecue. Je kan wel alle voorbereidingen treffen maar als er niemand komt opdagen is het helaas voor niks. Een uitnodiging kan zowel geprint als digitaal worden verstuurd. Zorg dat de locatie, tijd en gelegenheid duidelijk is en dat er ook een antwoord mogelijkheid bij zit. Zo weet je welke gasten er wel of niet komen, en kan je hier rekening mee houden.

Locatie

Maak de locatie op tijd duidelijk aan de gasten, zodat zij hier rekening mee kunnen houden. Zorg er ook voor dat er genoeg parkeergelegenheid aanwezig is. De locatie moet natuurlijk genoeg capaciteit hebben voor het aantal genodigden en makkelijk bereikbaar zijn.

Eten en drinken

Toch niet onbelangrijk is het eten en drinken tijdens een barbecue. Zorg dat je genoeg eten en drinken in huis hebt en houd rekening met eventuele vegetariërs en mensen met allergieën. Bij ons bestel je kant en klare barbecuepakketten, om het jezelf makkelijk te maken en tijd vrij te houden voor andere zaken. Dit is bijvoorbeeld ook erg handig om op de uitnodiging te vermelden, laat ze het via de post of mail sturen of vraag of ze tijdig contact met je opnemen voor speciale wensen. Zorg dus voor genoeg eten en variatie, ook qua drinken moet er fris, alcohol en non-alcoholische drank ter beschikking zijn.

Barbecue

Een barbecue is essentieel, maar heb je wel genoeg aan één barbecue? Misschien nodig jij wel zoveel gasten uit dat je meerdere barbecues nodig hebt. Ook voor bepaalde allergieën en gasten die geen vlees eten is een tweede of derde barbecue ideaal.

Aankleding

De aankleding van de barbecue locatie (vaak een tuin) moet natuurlijk leuke decoratie en genoeg eet –en zitgelegenheid bevatten. Diverse tafels en stoelen zijn geschikt om in de tuin te plaatsen. Denk hierbij aan een biertafel (een tafel inclusief bankjes voor 10 personen), of een statafel waaraan gasten al staand en pratend hun lekkernijen kunnen opeten.

Mocht je nog vragen hebben of graag advies willen over het huren van een partytent of andere partymaterialen bij Partytentverhuur Leeuwarden dan kun je uiteraard geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij helpen je graag verder!

Thema's

Contactgegevens

T. 06-19222319
E. info@partytentverhuur-leeuwarden.nl
Ouddeelstraat 21P
8936 AZ, Leeuwarden
KvK: 71797696
BTW: 859390573B01