Persoonlijke service
Breed assortiment
Hoge kwaliteit

Is er binnenkort iemand jarig? Van harte! Dit is een prima reden voor een feestje en mag ook absoluut niet overgeslagen worden. Hoe leuk een feestje in de woonkamer ook kan zijn, een tuinfeest is nog beter! De zomer komt eraan, maar het weer kunnen we nooit beïnvloeden. Helaas kan het weer jouw feestje wel beïnvloeden. Daarom is het verstandig om een feesttent te huren voor jouw tuinfeest. In dit artikel laten wij jou graag kennismaken met onze verschillende feesttenten!

Een stertent huren voor jouw feestje

Een echte eyecatcher op jouw feestje: de stertent. Met zijn unieke en eigentijdse uitstraling is deze tent een leuke toevoeging voor het feest. Met een doorsnede van maar liefst 13,6 meter passen erup 135 mensen in de stertent. Verwacht jij niet zoveel gasten? Geen probleem. De overgebleven ruimte kun jij namelijk hartstikke leuk inrichten met het huren van statafels, een loungeset of met een goede geluidsinstallatie. Door de ruimte in te richten creëer jij een gezellige sfeer en warme uitstraling.

Mocht het weer nu tegenvallen? Geen zorgen, onder deze tent blijven jouw gasten zeker droog.

Een legertent voor de liefhebber

Is de jarige fan van het leger of werkzaam voor het Nederlandse leger? Dan is het een origineel en leuk idee om een legertent te huren! Zowel leuk voor de kinderfeestjes als voor de verjaardag van een volwassene.

De legertent heeft een afmeting van 5x10meter en biedt ruimte aan genoeg mensen. Door deze afmeting is de tent ook makkelijk aan te kleden met een te gekke sneeuwmachine of meerdere houten statafels.

Partytent huren voor een verjaardagsfeestje

Misschien wel de bekendste feesttent van Nederland: de partytent! Door zijn charmante en bekende uitstraling is deze tent zeer populair voor op feestjes en evenementen. Partytentverhuur Leeuwarden verhuurd meerdere formaten zodat er altijd een tent is, die past bij jouw locatie!

Onze kleinste partytent is de partytent 3x3meter en de allergrootste partytent is onze partytent 6×12 meter.

Een tent huren voor ieder feestje

Heb jij een geschikte feesttent gevonden? Vraag deze dan heel makkelijk online aan. Mocht je eerst nog een paar vragen beantwoord willen hebben, neem dan gerust contact met ons op. Bellen kan naar 06-515770297 of stuur een mail naar info@partytentverhuur-leeuwarden.nl

 

Thema's

Contactgegevens

T. 06-19222319
E. info@partytentverhuur-leeuwarden.nl
Ouddeelstraat 21P
8936 AZ, Leeuwarden
KvK: 71797696
BTW: 859390573B01