Persoonlijke service
Breed assortiment
Hoge kwaliteit

Nederlanders houden van praktisch. We hebben een vouwfiets die mee kan met het openbaar vervoer en opvouwbare tassen zodat we nog meer mee kunnen nemen als we op vakantie gaan. Ook als we thuis iets te vieren hebben dan willen we alles zo goed en snel mogelijk geregeld hebben. We houden dan ook niet van onverwachtse dingen zoals regen en wind. Gelukkig heeft Partytentverhuur Leeuwarden een oplossing voor: het huren van een vouwtent, ook wel easy up tent of harmonicatent genoemd. Benieuwd naar de voordelen die deze tent te bieden heeft? Dat lees je in dit artikel.

Kleine vouwtent 3×3

Geef je binnenkort een housewarming? Dan is het leuk om de woonkamer door te laten lopen naar de achtertuin door een vouwtent in je tuin te plaatsen. Het voordeel van een vouwtent 3×3 is dat het een compact formaat is en daardoor in iedere achtertuin past. Verder kunnen er aan de tent zijwanden worden gezet wat ervoor zorgt dat het in de late uurtjes heerlijk warm blijft in de vouwtent.

Easy up tent huren Partytentverhuur Leeuwarden

Gemiddeld formaat harmonicatent 3×4,5

Doordat de vouwtent, ook wel harmonicatent in meerdere formaten verkrijgbaar is, kan het voor elke gelegenheid worden gebruikt. De harmonicatenten zijn vooral erg populair onder de buurtbewoners. Dat komt doordat de harmonicatent binnen twee minuten is opgezet en het feest gelijk kan beginnen. Verder komen er al gauw 25 buurtbewoners op een buurtfeest af, dat precies genoeg is voor een harmonicatent 3×4,5. Het geeft een gezellige sfeer op straat en als het weer iets minder is dan hoeft niemand zich zorgen te maken over de nattigheid.

Licht grijzen easy up tent huren in Leeuwarden

Easy up tent 3×6

Voor de echte grote feesten is het huren van een easy up tent 3×6 geschikt. Vooral als je in de late uurtjes heerlijk met vrienden en familie nog op de loungeset wilt genieten van de avond. Ook de easy up tent 3×6 is binnen een paar minuten gezet in tegenstelling tot een partytent. Daarom wordt er vaak in de zomer gekozen voor een easy up tent, zodat er op het laatste moment nog beslist kan worden of er een partytent komt te staan.

Grote easy up tent huren in Leeuwarden em omgeving

Organiseer jij binnenkort ook een feest, evenement of buurtfeest en lijkt jou deze vouwtent ook ideaal om jouw gasten heerlijk warm en droog te houden? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag met het huren van de geschiktste vouwtent om het feest te laten slagen.

Thema's

Contactgegevens

T. 06-19222319
E. info@partytentverhuur-leeuwarden.nl
Ouddeelstraat 21P
8936 AZ, Leeuwarden
KvK: 71797696
BTW: 859390573B01